کفپوش اپوکسی چیست؟

برای پاسخ به این سوال که کفپوش اپوکسی چیست؛ باید نگاهی به ترکیبات آن بیندازیم. ترکیب موجود درون این واکنش عبارت است از؛ اپوکساید و سخت کننده ی پلی آمین. ماده نام برده شده یک ماده ای مایع میباشد که بلافاصله بعد از آن که در محیط مورد نظر قرار گرفت، شکل آن را به خود خواهد گرفت. بنابراین اپوکسی به گونه ی مایع بر روی سطوح اعمال میشود و بعد از گذر مدّت زمانی خشک خواهد شد. حال آن که بعد از خشک شدن قطعاً سطح پلیمری سخت و مستحکم در اختیار شما خواهد گذاشت. قطعاً شما میدانید که، کف هر واحد مسکونی، تجاری، اداری جزئی از حائز اهمیت ترین قسم ها و پر مصرف، پر تردد ترین بخش های هر واحد میباشند.

طبقه بندی های مختلف کفپوش اپوکسی

زمانی که می‌خواهیم در مورد اجرای کفپوش اپوکسی در یک محیط بسته صحبت کنیم باید بدانیم که چه طبقه بندی هایی برای این نوع محصول وجود دارد. اصولا برای آنکه یک سطح کف بسیار مقاوم، با دوام و با طول عمر بلند مدت را داشته باشیم لازم است یک رویکرد اجرای لایه ای را از رزین کفپوش اپوکسی در پیش بگیریم. هر لایه اپوکسی در فواصل زمانی خاصی نسبت به یکدیگر اجرا می‌شوند و از ترکیبات و ویژگی های ساختاری تا حدودی متفاوت نیز تشکیل شده اند.

اولین لایه پوشش های پرایمر میباشد. در واقع این پرایمرها پس از اینکه مراحل زیر سازی اولیه بطور کامل انجام شد روی سطح بتن اجرا می‌شوند. بعد از آنکه لایه پرایمر یا پوشش اولیه به مرحله خشکی نسبی رسید به دنبال آن باید لایه میانی اجرا شود.

پوشش میانی به قدری اهمیت دارد که در مجموعه های صنعتی بدون آنها نمیتوان یک کفپوش باکیفیت و پایداری را داشت. پس از آن پوشش رویه اجرا می‌شود. هر کدام از اینها یک ضخامت مشخصی دارند و با استفاده از ابزارها و تجهیزات استاندارد قابل اجرا هستند.

ویژگی‌ها و مشخصات ساختاری پرایمر کفپوش اپوکسی

اطلاعات فنی بسیار زیادی را میتوان در مورد پوشش پرایمر اپوکسی ذکر کرد. این پوشش‌ها قدرت چسبندگی بالایی دارند و به واسطه نفوذ پذیری خود می‌توانند منافذ ریز سطح بتن را مسدود کنند. بنابراین پوشش های بعدی دچار هدر رفت نخواهند شد و با سطح کاملا تراز و هموار روی پرایمرها و کف سازه قرار می‌گیرند. اولین المان فنی حجم ماده جامد این رنگ‌ها می‌باشد. همانطور که میدانید نسبت ضخامت فیلم رنگ خشک به فیلم رنگ مرطوب بیانگر جامعه حجمی است.

برای پرایمر کفپوش اپوکسی این متغیر 30 درصد می‌باشد. یعنی پس از آنکه اجرا می‌شوند تا رسیدن به مرحله خشکی حدود 70 درصد از حجم خود را از دست میدهند و به یک لایه خشک و مقاوم می‌رسند. در سیستم پوشش دهی کف با کفپوش اپوکسی، پرایمرها دارای کمترین ضخامت هستند. این پوشش‌ها در ضخامت 40 میکرومتر تا نهایت 70 میکرومتر روی سطح بتن اعمال می‌شوند. بنابراین می‌توانیم به این نتیجه برسیم که پوشش های میانی و رویه اساس مقاومت یک کفپوش را تشکیل میدهند. قدرت پوشش دهی پرایمرهای اپوکسی نیز بسیار بالا است. اگر سعی کنید با ضخامت یکسان 40 میکرون آنها را اجرا کنید به ازای هر لیتر می‌توانند مساحت 25 متر مربع را پوشش دهی کنند. اجزای تشکیل دهنده پرایمر‌ها نیز به صورت دو جزئی است و حتما باید نسبت اختلاط صحیح در آنها رعایت شود.

طبقه بندی های مختلف کفپوش اپوکسی

کفپوش اپوکسی میانی

کفپوش اپوکسی میانی دومین لایه ای است که بعد از پرایمر اجرا خواهد شد. با توجه به توضیحات مذکور شدت اهمیت این لایه بسیار بالا است. پس باید برنامه ریزی دقیقی برای اعمال آنها پس از یک مدت زمان مطلوب بعد از پرایمر داشته باشیم. این رنگ‌ها سطح کاملا صاف و نیمه براق دارند. مقدار جامد حجمی این رنگ‌ها در حد بسیار بالایی میباشد.

چراکه فیلم مرطوب آن‌ها با فیلم خشک چندان تفاوتی ندارد و حدود 6 درصد کاهش حجم خواهند داشت. جامد حجمی کفپوش اپوکسی میانی برابر 94 درصد است. بنا به همین ویژگی فنی است که ضخامت های آنها نیز همواره بالا است. محدوده ضخامتی که برای کفپوش اپوکسی میانی در نظر گرفته می‌شود برابر 1500 تا 5000 میکرومتر است.

در ضخامت های حداقلی به ازای حجم 1 لیتر حدودآ 0.6 متر مربع از مساحت محیط را در بر خواهند گرفت. پس از آماده سازی و اختلاط اجزای رنگ حتما باید توجه ویژه ای به عمر مفید و زمان اجرا داشته باشید. برای پوشش های میانی 30 دقیقه عمر مفید رنگ پس از اختلاط تعریف شده است.

کفپوش اپوکسی رویه

اخرین لایه ای که اجرا خواهد شد کفپوش اپوکسی رویه است. این لایه به جهت آنکه کاملا در معرض دید قرار دارد میتواند از لحاظ فام های ظاهری تنوع گوناگونی را داشته باشد. معمولا با عنوان Top coat از آن یاد می‌شود. این رزین‌ها با داشتن 95 درصد جامد حجمی نشان میدهند که تا چه حد میتوانند ضخامت خود را در فرایند خشکی حفظ کنند. شما میتوانید این رزین‌ها را در حداقل ضخامت 500 میکرومتر تا نهایت 2000 میکرومتر نیز اجرا کنید.

معمولا ثابت نگه داشتن ضخامت در تمام سطح کفپوش بسیار اهمیت دارد. زیرا هرگونه برآمدگی و ناهمواری باعث غیر تراز شدن سطح خواهد شد. یک لایه 500 میکرومتری از پوشش رویه اپوکسی با حجم 1 لیتر می‌تواند 2 مربع را پوشش دهی کند. البته اگر هیچ گونه هدر رفت رنگی نداشته باشید و تمام ضخامت سطح نیز تا حدودی یکسان باشد.

مزیت کفپوش اپوکسی این است که میتوان در یک سطح واحد از چندین رنگ مختلف استفاده کرد. این موضوع برای پارکینگ‌ها اهمیت دارد. زیرا برای ایجاد علائم و نقش و نگارهای راهنمایی و رانندگی شرایطی را فراهم می‌کند تا افراد خودروی خود را با نظم در یک محیط بسته پارک کنند.

اصلی ترین مراحلی که برای آماده سازی سطح انجام می‌شود چیست؟

مهمترین اقداماتی که برای آماده سازی سطح انجام می‌شود در وهله اول برطرف کردن خوردگی‌ها و تخریب های ساختاری، ترک های عمیق در سطح بتن است. پس از این کار حتما باید یک مرحله اسید شویی برای از بین بردن مواد روغنی چسبیده و دیگر ناخالصی‌ها انجام شود.

شما میتوانید از دستگاه ماشینی شوینده برای این کار استفاده کنید. هم سرعت شستشو را افزایش میدهند و هم اینکه یک پاکسازی اساسی انجام خواهد شد. سطح بتن باید کاملا عاری از گرد و غبار و رطوبت باشد. در چنین شرایطی است که چسبندگی رزین های اپوکسی افزایش میابد. روند اجرای کفپوش‌ها بر روی سطح بتن چندان پیچیده نیست. اما قواعد خاص خود را دارد. اگر میخواهید روی سرامیک‌ها به اجرای کفپوش اپوکسی بپردازید حتما باید لعاب سرامیک‌ها با دستگاه های سنباده زن صنعتی برداشته شود تا یک سطح زبر بوجود آید.

کفپوش رزین یا همان کفپوش اپوکسی، یکی از زیباترین انتخاب های شما برای اجرای کف ساختمان های مسکونی، تجاری و صنعتی است. امروزه دکوراسیون داخلی در هر جایی مورد اهمیت افراد و دغدغه آنهاست. اینکه بتوانیم محیط زندگی و محل کارمان را برای خود و سایر کارکنان و افرادی که در آن محیط رفت و آمد می کنند یک محیط جذاب، دلنشین و زیبا کنیم روی پرستیژ کاری و زندگی ما تاثیر فراوانی دارد. کفپوش اپوکسی با طرح و رنگ های مختلف موجود است که در ادامه شما را بیشتر با این ماده جذاب آشنا می کنیم.

فارکو هلدینگ ( فراز اندیشان راستین ) بزرگترین مرکز نمایندگی رسمی فروش و مجری کفپوش های اپوکسی در ایران می باشد.

درست است، کفپوش اپوکسی از جمله زیباترین و چَشم گیرترین، پوشش های کف در مصارف خانگی، صنعتی و نیز تجاری محسوب میشود. البته که ما میتوانیم بیشترین مصارف کفپوش رزین اپوکسی را در مواردی چون؛ پارکینگ، بیمارستان، درمانگاه، اتاق های نشیمن، آشپزخانه و گاهاً سالن پذیرایی خلاصه نماییم. حال آن که بهتر است به این نکته واقف باشید؛ استفاده از کفپوش های اپوکسی در محیط هایی که دائماً در معرض رطوبت، تردد بسیار هستند، میتواند بهترین انتخاب باشد. پس بهتر است چنین بگوییم که این نوع کفپوش میتواند به علّت برخورداری از مزیت های بسیار از سوی افراد بیشماری مورد استقبال واقع شود.

هنگامی که نام کفپوش های اپوکسی به گوش شما برخورد میکند، ذهنتان به سویه های کف پارکینگ ها و بلند شدن صدای جیر جیر لاستیک های خودرو بر روی کف پرواز کند. حال آن که این محصول تنها جهت استفاده بر روی کف پارکینگ ها نمیباشد. چرا که آن نیز علاوه بر استحکام و مقاومت بسیار خود، دارای خاصیت تزئینی و دکوراتیو هم است.

کفپوش اپوکسی رویه

نگاهی ریزبینانه تر به کفپوش های اپوکسی

همان گونه که بیان نمودیم؛ کفپوش های اپوکسی یکی از نوین ترین پوشش های موجود در بطن بازار است. البته که در یک مدّت زمانی کوتاه نظر بسیاری از اشخاص را به خود جلب نموده است. حال آن که کاربردهای بسیاری برای کفپوش های اپوکسی به چَشم میخورد که بهتر است کمی بهتر و بیشتر بدان ها بپردازیم؛

اصطلاح کفپوش اپوکسی غالباً برای توصیف اقسام سیستم کفپوش کف مورد استفاده قرار میگیرد. آن نیز از رزین های اپوکسی با کار کردهایی متنوع ایجاد شده است.

کفپوش رنگی اپوکسی

کفپوش های رنگی اپوکسی یا آن که بدون درز گونه ای از کفپوش های نوین میباشند که به صورت مایع یک نواخت و با ضخامتی برابر با 0.5 الی 5 میلی متر برروی کف هایی چون؛

  • بتنی
  • فلزی
  • سنگی
  • سیمانی
  • موزاییکی

قابل اجراء است. این نوع از کفپوش ها از رنگ ها و طرح هایی متنوع برخوردار هستند و زیبایی منحصر به فردی را شامل میشوند.

انواع کاربرد کفپوش اپوکسی

کفپوش اپوکسی می‌تواند در مصارف مختلفی کاربرد داشته باشد؛ در زیر به برخی از مهمترین کاربردهای این محصول می‌پردازیم.

کفپوش اپوکسی آشیانه هواپیما

طراحی و ساخت یک سیستم کفپوش مناسب برای آشیانه هواپیما نیازمند هوشمندی و نیز مهارت بسیاری است. تولید کفپوشی که حاوی سطحی صاف و یکنواخت و بدون هیچ گونه آلودگی به منظور نگاه داری هواپیما ها برای شما فراهم می آورد، از اهمیت به سزایی برخوردار خواهد بود.

به منظور این امر بهره گیری از سیستم کفپوش اپوکسی آشیانه هواپیما که حاوی استانداردهای لازمه است، راهی به شدّت مطمئن تلقّی میشود.

کفپوش رنگی اپوکسی

اپوکسی کف کارگاه تولیدی صنعتی

در کارگاه تولیدی متناسب با نوع فعالیت و تولید, کفپوش مناسب اجرا میگردد. به طور مثال در کارگاه های خیاطی زنانه هنگامی که به بازسازی و تغییر دکوراسیون می اندیشیم یکی از نکاتی که باید به آن توجه کنیم این است که کفپوش مورد نظر را طوری طراحی کنیم تا از مقاومت بسیار خوبی برخوردار باشند همچنین راحتی و نرمی خاصی را داشته باشد. کفپوش اپوکسی کارگاه تولیدی و صنعتی باید کاملا مطابق با نوکارگاه و نیاز مشتری تولید شود.

کفپوش اپوکسی سه بعدی

تکنولوژی در دنیای سه بعدی روز به روز محبوب‌تر و گسترده تر می‌شود. کفپوش اپوکسی سه بعدی (۳D) به دلیل نوآوری، تنوع و کارایی فوق‌العاده، امروزه در مراکز خرید، سالن‌ها، ادارات، منازل و آپارتمان‌ها مورد استفاده قرار میگیرد. اپوکسی سه بعدی در بین انواع کفپوش ها، در حال حاضر آخرین روش برای زیبایی بخشیدن به دنیای فانتزی امروز و محیط های مختلف است.

اپوکسی کف پارکینگ

در روش کفپوش اپوکسی پارکینگ پوشش کاملا صاف و یکنواخت اجرا شده و براقیت و انعکاس نور بالایی دارد. این نوع اجرا تنها در سطوح کاملا صاف پیشنهاد می گردد. در غیر اینصورت بدلیل سطح کاملا صاف امکان لغزنده بودن در سطوح شیب دار خواهد داشت و باعث لیز خوردن خودرو خواهد شد. البته این روش باعث می گردد که با توجه به انعکاس نور عالی نور کمتری جهت روشنایی نیاز داشته باشد.

کفپوش اپوکسی بهداشتی آنتی باکتریال

کفپوش بهداشتی از کفپوش های بدون درز میباشد که این بدون درز بودن آن خود یک مزیت بزرگ محسوب  میشود زیرا دیگر هیچگونه آلودگی به داخل درزها نفوذ نخواهد کرد و در نتیجه امکان رشد میکروب و باکتری و قارچ ها نیز به صفر خواهد رسید. یکی از مشکلاتی که برای برخی از کفپوش ها ممکن است ایجاد شود ترک خوردگی و یا تغییر شکل کفپوش بعد از مدتی میباشد که این موضوع خود در غیر بهداشتی شدن آنها تاثیر زیادی دارد. یکی از مزیت های کفپوش اپوکسی بهداشتی آنتی باکتریال را باید در عدم ایجاد هر گونه درز بر روی آن دانست.

کفپوش های آنتی باکتیریال به حدی محکم و مقاوم هستند که هیچگونه ترک خوردگی بر روی آنها ایجاد نخواهد شد و جایی برای رشد باکتری و میکروب نیز وجود ندارد.

اپوکسی کف بیمارستان و اتاق عمل

محل های تمیز و بدون باکتری مانند اتاق عمل بیمارستان و مکان های بهداشتی نیاز شدید به کفپوش مخصوص بیمارستان دارند. کفپوش اپوکسی همانطور که در بسیاری از صنایع مورد استفاده قرار میگیرد در بخش بیمارستان اتاق عمل نیز کاربردهای گسترده ای دارد.

کفپوش اپوکسی بیمارستان و اتاق عمل همانند سایر محصولات اپوکسی، از سری محصولاتی است که بر پایه رزین اپوکسی بیسفنول و هاردنر پلی آمینی تغییر شکل یافته تولید و ارائه می گردد. شما می توانید کفپوش های اپوکسی را با توجه به سلیقه ی خود در انواع محیط ها مورد استفاده قرار دهید و قطعاً هیچ گونه محدودیتی را برای شما رقم نخواهد زد.

کاربرد کفپوش اپوکسی در صنایع گوناگون

مازاد بر موارد بیان شده در قسمت فوقانی کفپوش های اپوکسی در صنایع گوناگونی چون؛

  • انبارداری
  • دارو سازی
  • صنایع فولاد
  • اتاق های سرور
  • اتاق های ابزار دقیق
  • خودرو سازی
  • آب و فاضلاب
  • بسته بندی مواد
  • تولید قطعات کامپیوتـــر
  • صنایع نفت، گاز و پتروشیمی
  • کارخانجات مواد شیمیایی و رنگ رزی
  • و…

مورد استفاده قرار میگیرد.

روش اجرای اپوکسی کف

 جهت اجرای کف پوش اپوکسی با توجه به اهمیت نسبت به اختلاط اجزا و تاثیر آن بر کیفیت محصول ، دو جزء A و B را با هم مخلوط کرد به مدت ۵ دقیقه توسط همزن مناسب به هم می زنیم تا یکنواخت شود . پوشش آماده شده را روی سطح مورد نظر ریخته و توسط کاردک شانه ای به طور یکنواخت روی سطح پخش می کنیم حباب های ریز ناشی از همزدن را با استفاده از ابزار حباب گیر خارج می نماییم این عمل ۳ بار به فاصله زمانی ۳۰ دقیقه انجام می گیرد.

نکات منوط بر اجرای کفپوش اپوکسی

در راستای به اجراء رساندن کف پوش اپوکسی ابتدا میبایست در زیرِ کفپوش، عملیات زیر سازی به انجام رسد. (مقصود ما از زیر سازی سطح زیرین، صاف و یکنواخت نمودن بتن و یا سطوح مدّ نظر است.) جالب است بدانید؛ کیفیت متریال استفاده شده به منظور به انجام رساندن کف پوش اپوکسی در هر یک از محیط ها متفاوت و بنابر نیاز محیط و بهره گیری کاربری از آن معین میگردد.

حال آن که با اکتفاء به اهمیت آن نسبت به اختلاط اجزاء و اثرگذاری بر کیفیت محصول، دو جزء A و نیز B را با یکدیگر مخلوط میکنیم و به مدّت زمان پنج دقیقه به واسطه ی همزن آن را مخلوط میکنیم. پس از آماده شدن شما باید پوشش را بر روی سطوح ریخته و یکنواخت کنید. حال امکان دارد شما بر روی سطوح حباب هایی را مشاهده نمایید که خواهید توانست با استفاده از ابزار حباب گیر آن را خارج کنید. بهتر است این کار را سه مرتبه و به فاصله ی زمانی سی دقیقه به انجام رسانید.

ابزار مورد نیاز در راستای اجرای کفپوش اپوکسی

مهم ترین اجزاء به جهت اجرای کف پوش اپوکسی هاردنر و رزین است. (ما آن را در قسمت زیرین مورد بررسی قرار داده ایم.) دیگر اجزاء آن نیز عبارتند از؛

  • کفش میخی.
  • دستگاه ایرلس جهت پاشش مواد.
  • ماله و لیسه در اختیار داشته باشید.
  • جارو برقی صنعتی در اختیار داشته باشید.

7  ویژگی مهم اپوکسی

  1. سبک و کم حجم میباشد.
  2. در برابر مایعات نفوذ ناپذیر میباشد.
  3. شست و شوی آسان و سریع.
  4. آنتی باکتریال و ضد گرد و غبار.
  5. قابلیت اجراء در انواع طرح ها و رنگ ها.
  6. استحکام بسیار در مقابل ورود ضربات فیزیکی و تنش ناگهانی.
  7. دوام و ماندگاری بسیار بالا در مقایسه با دیگر کفپوش های موجود.

قیمت کفپوش اپوکسی

عوامل بیان شده در قسمت ذیل، در معین نمودن قیمت کفپوش اپوکسی به شدّت تأثیرگذار هستند. البته شما میتوانید در راستای کسب اطلاعات بیشتر از قیمت کفپوش اپوکسی با کارشناسان فروش در تماس باشید.

موارد تأثیرگ‎ذار در قیمت اپوکسی از قرار ذیل است

  • متراژ پروژه شما.
  • گونه زیر سازی اجرایی.
  • جنس و کیفیت کنونی سطح.
  • ضخامت پوشش اجرایی کفپوش.

کسب آشنایی هرچه بیشتر از رزین و هاردنر

ممکن است شما هم به این نکته واقف باشید؛ رزین و هاردنر اپوکسی میبایست با یکدیگر ترکیب گردند، تا اپوکسی کف را شکل دهند. ولیکن آنچه که حائز اهمیت است، مقدار ترکیب رزین و هاردنر با یک دیگر میباشد. از سویی مهم تر از آن کیفیت هاردنر و جزئیات مواد استفاده شده در رزین و هاردنر است. متأسفانه افراد و شرکت های همکار از ارائه داشتن جزئیات هاردنر و رزین امتناع می ورزند. حال آن که شرکت فارکو با ارائه داشتن تمام جزئیات بهترین هاردنر و رزین اپوکسی را در اختیارتان قرار میدهند.

اطلاعات فنی اپوکسی

  • جامد وزنی دو جزء؛ صد درصد.
  • جامد حجمی دو جزء؛ صد درصد.
  • نسبت اختلاط برابر با؛ ۱۸/۱۰۰=A/B.
  • نسبت دانسیته مخلوط برابر با؛ 1/5 gr/cm3 1/0 ±.
  • ضخامت فیلم خشک برابر با؛ دست کم یک میلی متر.
  • مکانیزم سفت گردیدن اپوکسی؛ واکنش شیمیایی میان اجزاء.
  • شید به رنگ طوسی است، (در دیگر شیدها هم قابل ارائه است).
  • مدّت زمان خشک گردیدن سطح؛ پنج ساعت، عمقی بیست و چهار ساعت، نهایتاً پنج الی هفت روز.

برخی از مهم ترین معایب اپوکسی

  •  لغزنده بودن
  • بودار بودن
  • مشقت بار بودن تعویض

رزین و هاردنر اپوکسی

 همانطور که میدانید رزین و هاردنر اپوکسی باید با هم ترکیب شوند تا اپوکسی کف را شکل دهند اما مهم میزان ترکیب رزین و هاردنر میباشد و مهم تر از آن کیفیت هاردنر و جزئیات مواد به کار رفته در رزین و هاردنر میباشد متاسفانه اشخاص و شرکتهای همکار از ارائه جزئیات هاردنر و رزین که باید در جدول مواد باشد سر باز زده و خودداری میکنند اما شرکت فارکو با ارائه کامل جزئیات بهترین رزین و هاردنر اپوکسی را برای شما ارائه با ذکر جزئیات و توضیحات کامل ارائه میدهد.

ساختار کفپوش اپوکسی

 این ساختار کفپوش اپوکسی از رزین های اپوکسی شکل یافته است و اپوکسی ماده است. پلیمری که قبل از اجرا حالت مایع داشته و پس از اجرا با کمک واکنش های شیمیایی به ماده ای جامد تبدیل می شود. این ماده به لحاظ خواص مکانیکی بسیار قوی و مستحکم بوده و در برابر مواد شیمیایی مقاومت زیادی از خود نشان می دهد.

لازم به ذکر است که مشخصات فنی این محصول با استفاده از ترکیبات شیمیایی مختلف قابل تغییر و اصلاح است. گفتنی است نحوه کاربرد یا اجرا کفپوش های اپوکسی دامنه کاربرد وسیعی دارد و از آن جمله می توان کاربرد آن را در چسب های همه کاره نام برد.

اطلاعات فنی کفپوش اپوکسی

  • شید رنگ: طوسی – در سایر شید ها قابل ارائه است .
  • نسبت اختلاط : ۱۸/۱۰۰=A/B
  • دانسیته مخلوط: gr/cm3 1/0 ± ۵/۱
  • جامد وزنی دو جزء: ۱۰۰ درصد
  • جامد حجمی دو جزء : ۱۰۰ درصد
  • زمان خشک شدن: سطحی ۵ ساعت ، عمقی ۲۴ ساعت ، نهایی ۵ تا ۷ روز
  • ضخامت فیلم خشک: حداقل ۱ میلی متر
  • مکانیزم سخت شدن: واکنش شیمیایی بین اجزا

خرید انواع کفپوش از شرکت فراز اندیشان راستین (فارکو هلدینگ)

شرکت فرازاندیشان راستین با بهره گیری از تکنولوژی روز دنیا مراحل آماده سازی و تولید باکیفیت ترین کفپوش اپوکسی را مطابق با استانداردهای بین المللی برعهده دارد. این مجموعه صنعتی با یک سابقه بلندمدت و همچنین همکاری با سازمان‌ها و ارگان های مختلف توانسته است بهترین خدمات را به مشتریان خود ارائه دهد. قیمت مناسب، محصولات درجه 1، تامین حجم های بالا برای پروژه های وسیع از جمله مزیت های خرید از این شرکت میباشد.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پست های مرتبط